Skip to content
GARANTIE OP DE WEBSITE

GARANTIE OP DE WEBSITE

Voor zover bekend is Pink Sun het enige bedrijf dat 3 jaar garantie durft te geven op het uiterlijk en het goed functioneren van de website. (Mits men een onderhoudscontract afgesloten heeft, dit i.v.m. het actueel houden van de beveiliging)

achtergrond

  • NETWORK BASED

Pink Sun is een Network Based Organisation.
Wij hebben geen last van concurrentie, maar werken juist samen, overleggen en innoveren met andere ervaren professionals.
Het aanbod wordt afgestemd op de vraag. Plus we anticiperen op trends. Hierdoor blijven wij alert.

  • VERTROUWEN

Iedereen krijgt een persoonlijke benadering. Het succes van de klant is ons succes. Dat maakt dat het proces zowel voor de klant, als voor onszelf erg prettig is.
Inspirerend, met diepgang en vertrouwen.
Tegelijkertijd vragen wij van onze klanten ook vertrouwen. De uren die wij schrijven zijn echte uren. 
Als je alles tot in detail moet specificeren, ben je nog meer uren kwijt.

  • KWALITEIT

Door de kwaliteit van dienstverlening en onze eigen SEO komen de klanten via aanbeveling van bestaande klanten of het zoeken op internet. Wij hoeven geen kosten te maken voor reclame.

renee verberne

founder | art director

Na mijn studie psychologie aan de RU Leiden heb ik jaren met plezier gewerkt als consulent en coach o.a. bij de gemeente Den Haag. Op een gegeven moment was het begeleiden van mensen niet bevredigend meer, ik had het te lang gedaan.

In 2012 heb ik Pink Sun Webdesign opgericht.
Aanvankelijk vanuit de behoefte om mooie dingen te kunnen maken. Het creëren.
Het ordenen van materiaal en dat overzichtelijk en aantrekkelijk aan te bieden bleek echter minstens zo leuk. Net zoals het nadenken en analyseren wat nodig is voor marketing en SEO.

De grootste openbaring was het runnen van mijn eigen bedrijf. Ik kan het iedereen aanbevelen! In plaats van mezelf af te moeten romen om als een radartje binnen een systeem te kunnen functioneren (wat ik jaren gedaan had), moest ik mezelf leren stretchen. Leren wat er allemaal inzat. 
Soms knap lastig, maar uiteindelijk opbouwend en fijn.

Ik werk samen met fijne mensen en mijn klanten zijn ook hele fijne mensen.