Bovenaan Google

S.E.O. :  tekst en website dusdanig aanpassen, zodat het hoog rankt bij de zoekmachines.

Google eens op ‘Exclusief Webdesign‘? Of op ‘Exclusieve Websites‘?
In beide gevallen staat Pink Sun Webdesign bovenaan.
Van heel Nederland. Dus dat is lang niet verkeerd.
Lees in de blog hoe we dat voor elkaar gekregen hebben

Elke website krijgt bij Pink Sun een standaard SEO:
De SEO titel, Meta omschrijving, de titels van de pagina’s, de ALT teksten bij het beeldmateriaal en dergelijke worden voorzien.

Deze standaard SEO is voldoende voor bedrijven die hun website vooral gebruiken als een soort kleurenkaart, wat zij te bieden hebben.
Een voorbeeld hiervan is deze website. De meeste klanten van Pink Sun komen via aanbeveling van klanten of via marketing. Op deze website kunnen de potentiële klanten dan zien, wat wij te bieden hebben.

Maar een bedrijf dat het moet hebben van de zoekmachines, zoals webshops of bedrijven die gericht zijn op lokale klanten (zoals een tandarts bijvoorbeeld) zullen er veel baat bij hebben om extra SEO toe te laten passen.

Wij gaan dan uitvoeriger kijken op de indeling, de volledige tekst, een uitmuntende SEO titel en een bijzondere meta-omschrijving bijvoorbeeld. Maar ook links en backlinks zullen toegepast worden.
Deze investering zal zich later dubbel en dwars terugverdienen.

Ook laden de websites van Pink Sun erg snel. Zeer belangrijk voor de SEO, maar natuurlijk ook voor het kijkplezier van de bezoeker.

Love at first sight

Belangrijk onderdeel van de SEO die Pink Sun verzorgt zijn de eerste paar zinnen die te lezen zijn als iemand jouw bedrijf via Google vindt.
Deze eerste indruk is super belangrijk voor de imagovorming!

Zet je bedrijf op de kaart

Erg belangrijk voor de SEO is om er voor te zorgen dat je bedrijf geregistreerd staat bij Google mijn bedrijf. Vergeet niet je klanten te vragen je bedrijf te beoordelen!

Tevens is het aan te bevelen dat je bedrijf letterlijk en figuurlijk op de kaart gezet wordt bij Apple Maps. Maar ook in lokale bedrijvengidsen.
Zo staat Pink Sun Webdesign o.a. geregistreerd bij: Telefoonboek.nl en Oozo.nl.