Skip to content

 

Design, Brand Building and Search Engine Optimization
Boven

aan google

Google eens op ‘Exclusief Webdesign‘?
Of ‘Exclusieve Websites‘? 
In beide gevallen staat Pink Sun Webdesign bovenaan.
Van heel Nederland! 
Lees in de blog hoe we dat voor elkaar gekregen hebben.

… en jouw bedrijf?

Elke website krijgt bij Pink Sun een standaard SEO:
De SEO titel, Meta omschrijving, de titels van de pagina’s, de ALT teksten bij het beeldmateriaal en dergelijke worden voorzien.
Ook wordt er gezorgd dat DE LAADTIJD van de website goed tot snel is. Prettig voor de bezoeker, maar net zo belangrijk voor de ranking. 
Ook het functioneren van de mobiele versie is bijzonder belangrijk voor de zoekmachines en krijgt mede daarom veel aandacht bij de standaard bouw van een website door Pink Sun Webdesign.

De standaard SEO die Pink Sun Webdesign levert bij een website is dus goed tot zeer goed voor bedrijven die hun website alleen maar nodig hebben om informatie op internet te zetten. Een menukaart of achtergrond informatie van wat zij te bieden hebben.

Bedrijven die het moeten hebben van de zoekmachines, zoals webshops of bedrijven die gericht zijn op lokale klanten (zoals bijvoorbeeld een tandarts of een psychotherapeut) zullen er echter heel veel baat bij hebben om extra SEO toe te laten passen:
Wij gaan dan uitvoeriger letten op indeling, woordkeuze, SEO titel en een bijzondere meta-omschrijving en extra inzetten op ALT teksten, links, backlinks en eventuele landingspagina’s. 
Deze investering zal in veruit de meeste gevallen binnen een paar maanden af te lezen zijn bij Google Search Console.

lokaal bovenaan

#1 Registreer je bedrijf bij Google mijn bedrijf. Zo krijg je een vermelding zowel bij Google Maps als bij de Google Zoekresultaten. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in.
Vergeet niet je klanten te vragen je bedrijf te beoordelen!

#2 Zet je bedrijf ook elders op de kaart! denk aan Apple Maps. Maar ook in lokale bedrijvengidsen. Zo staat Pink Sun Webdesign o.a. geregistreerd bij: Telefoonboek.nl, Oozo.nl en Hostingwijzer.nl