Boven


aan google

Google eens op ‘Exclusief Webdesign‘?
Op ‘Exclusieve Websites‘ of Exclusieve website
In alle gevallen staat Pink Sun Webdesign bovenaan.
Van heel Nederland! 
Lees in de blog hoe we dat voor elkaar gekregen hebben.

…en jouw bedrijf?

Elke website krijgt bij Pink Sun een standaard SEO:
De SEO titel, Meta omschrijving, de titels van de pagina’s, de ALT teksten bij het beeldmateriaal en dergelijke worden voorzien.

Deze standaard SEO is voldoende voor bedrijven die hun website vooral gebruiken als een soort kleurenkaart, wat zij te bieden hebben.
Een voorbeeld hiervan is deze website. De meeste klanten van Pink Sun komen via aanbeveling van klanten of via marketing. Op deze website kunnen de potentiële klanten dan zien, wat wij te bieden hebben.

Maar een bedrijf dat het moet hebben van de zoekmachines, zoals webshops of bedrijven die gericht zijn op lokale klanten (zoals een tandarts bijvoorbeeld) zullen er veel baat bij hebben om extra SEO toe te laten passen.

Wij gaan dan uitvoeriger kijken op de indeling, de volledige tekst, een uitmuntende SEO titel en een bijzondere meta-omschrijving bijvoorbeeld. Maar ook links en backlinks zullen toegepast worden.
Deze investering zal zich later dubbel en dwars terugverdienen.

Ook de laadtijd van de website is van invloed op de SEO. Gelukkig laden de websites van Pink Sun snel. Wat ook prettig is voor de bezoeker. 

En tenslotte is de mobiele versie ook erg belangrijk van de zoekmachines. Als een website geen goede mobiele versie heeft (niet goed aanklikbaar of leesbaar) zal dat een negatief effect hebben op de ranking.

lokaal bovenaan

#1 Registreer je bedrijf bij Google mijn bedrijf. Zo krijg je een vermelding zowel bij Google Maps als bij de Google Zoekresultaten. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in.
Vergeet niet je klanten te vragen je bedrijf te beoordelen!

#2 Zet je bedrijf ook elders op de kaart! denk aan Apple Maps. Maar ook in lokale bedrijvengidsen. Zo staat Pink Sun Webdesign o.a. geregistreerd bij: Telefoonboek.nl, Oozo.nl en Hostingwijzer.nl